Styrk dit lederskab

Udviklende sparring i øjenhøjde

Rådgivning

Effektivt rådgivning, hvis du har et personligt eller forretningsmæssigt forhold, som du ønsker at undersøge, planlægge eller forandre.

Fortrolige rammer

Du får mulighed for at udvikle dig selv og din virksomhed i fortrolige rammer.

Erfaring

Som erfaren rådgiver ved Thit hvad der skal til for at hjælpe dig med at løse både akutte problemer og skabe bæredygtige forandringer.

Tilpasset din hverdag

Et rådgivningsforløb kan være af kortere eller længere varighed alt efter hvad det er der skal arbejdes med. Sammen afdækker vi den nuværende situation samt ønsket om forandring og herefter at sætte mål og lægge en realistisk plan for eksekveringen af disse.

Rådgivningssessionerne kan foregå både fysisk og online.

Ledelsespartnerskab

Flere og flere topledere har en personlig sparringspartner, som de mødes med efter behov.

Koldt på toppen

Der er koldt på toppen, og det er derfor ikke bare rart men også fornuftigt at have en professionel sparringspartner.

Ingen skjulte agendaer

Mange ledere har brug for et fortroligt rum, hvor de kan modtage oprigtig sparring alene med afsæt i lederens mål og interesser. Når lederen taler med kollegaer i virksomheden, vil der altid være skjulte agendaer, og lederen kan derfor ikke tale frit.

Det kan lederen til gengæld i et ledelsespartnerskab, hvor den fortrolige og åbne dialog kan skabe afklaring for lederen.

Executive 1-1

Relationen har ikke nogen specifik udløbsdato, og der er mulighed for at topleder og rådgiver lærer hinanden rigtig godt at kende. Denne form for relation giver mange muligheder for støtte og udvikling for toplederen.

Grupper

Thit har stor erfaring med at støtte, evaluere og udvikle direktioner, bestyrelser og chefgrupper.

Større opgaver løses i samarbejde med udvalgte partnere.

Akut krisehjælp

Ledere er også mennesker. I forbindelse med alvorlige ulykker i lederens liv og herunder alvorlig sygdom, dødsfald, skilsmisse, fyring m.v. kan der være brug for at tale tingene igennem med en professionel.

Hos Thit Aaris-Høeg er du i gode hænder, da hun igennem sin terapeutiske baggrund har mange års erfaring med at hjælpe klienter, som står midt i en krise eller som er ved at rejse sig efter én.

Stress og overforbrug​​

I forbindelse med massivt arbejdspres igennem længere tid er det er ikke unormalt for topledere, at de i stedet for at gå ned med stress ligesom andre mennesker, i stedet udvikler forskellige mere eller mindre hensigtsmæssige coping- eller overlevelsesstrategier og herunder også forskellige strategier til at dulme uroen/smerten.

I den forbindelse er ledere og ikke mindst topledere i risiko for at udvikle en dårlig livsstil eller et decideret overforbrug af f.eks. alkohol, mad, sovemedicin, smertestillende medicin, andre stoffer, sex eller andet, som på længere sigt kan få alvorlige følger. Det taler vi også gerne om hos Executives Only og da Thit Aaris-Høeg både er en trænet coach og terapeut er der mulighed for hjælp også til de ekstra private forhold.